Over Nicole

Nicole Wijnhoven-Klaassen

Nicole (1975) is getrouwd en heeft 3 kinderen. Zij is gediplomeerd integratief counselor en psychosociaal therapeut. Ze heeft de opleiding tot integratief therapeut gevolgd aan de Nederlandse academie voor integratieve psychotherapie Vesta. (www.academievesta.nl)

Ervaring en opleiding

Voorheen was Nicole werkzaam in de financiële sector. Vanuit een adviserende functie is zij overgestapt naar een leidinggevende functie. Het coachen van mensen in het vinden van een antwoord op een persoonlijk vraagstuk was hierin een belangrijk onderdeel. Om hierin meer ervaring en expertise te verwerven, heeft zij een Masterclass coaching  gevolgd. Deze kennis wilde zij graag nog verder uitbreiden.
Na het behalen van haar diploma Integratieve Counseling aan de Academie Vesta, heeft zij haar eigen praktijk geopend.  In deze praktijk begeleidt zij mensen in het vinden van de antwoorden op hun hulpvragen. Om in de begeleiding waar nodig meer verdieping aan te kunnen brengen, heeft ze de opleiding integratieve psychotherapie gevolgd. Ook voor deze trajecten kunt u terecht in haar praktijk.

Om de kennis actueel te houden, volgt Nicole diverse bijscholingen. Hierdoor is zij in staat de nieuwste technieken en begeleidingsvormen te integreren in haar werkwijze.

De visie van Nicole is: het zien van het unieke in elk mens geeft mogelijkheid tot groei. We zijn allemaal uniek en dat is prachtig. Door met nieuwsgierigheid naar de ander, maar ook naar onszelf te kijken, zijn wij in staat te ontdekken wat wij nodig hebben om te kunnen groeien.